CHIROPRAXIE DESIMPELE

Maak een Afspraak

CHIROPRACTOR HANS DESIMPELE

Chiropractor Hans Desimpele is afkomstig uit het West-Vlaamse Roeselare. Hij studeerde aan de Leuvense Katholieke universiteit (K.U.L.) aan de faculteit biomedische wetenschappen. In 1993 behaalde hij daar het diploma van licentiaat in de lichamelijke opvoeding en in 1995 het diploma van licenciaat in motorische revalidatie en kinesitherapie. Daarna begon hij de studie chiropraxie aan de Anglo European College of Chiropractic te Bournemouth (UK) welke verbonden is met Portsmouth University.

In 1999 studeerde hij af als ‘Doctor of Chiropractic’ en behaalde het ‘Master of Science in chiropractic’ diploma (M.Sc. chiropractic) . Na deze vijfjarige universitaire studie deed hij zijn stagejaar in België. 

Sinds 1999 werkt Hans in Sint-Niklaas en later in Beveren-Leie. Hij is aanwezig in Sint-Niklaas op Maandag, woensdag en vrijdag en in Beveren-Leie op dinsdag en donderdag.

CHIROPRACTOR VICKY VERHULST

Chiropractor Vicky Verhulst is afkomstig uit Brugge en studeerde ook aan de Anglo-European College of Chiropractic te Bournemouth in Engeland. Zij behaalde haar ‘Master of Science in chiropractic’ diploma in 2000 en studeerde af als ‘Doctor of Chiropractic’. Vervolgens deed ze haar zesde jaar stage in Nederland en heeft daarna professionele ervaring opgedaan in België en Nederland.

Sinds 2004 werkt Vicky in de praktijk in Sint-Niklaas. Ze is aanwezig op maandagnamiddag.

CHIROPRACTOR CéLINE BRABANT

Chiropractor Céline Brabant groeide op in Nokere, een pittoresk dorpje in de Vlaamse Ardennen. Na het behalen van haar diploma Latijn-Wetenschappen aan het Sint-Bavo Instituut te Gent trok ze naar Parijs om de studies chiropraxie aan te vangen aan het IFEC (Institut Franco-Européen de Chiropratique). Na haar afstuderen begon ze te werken in Halle en vanaf december 2013 in Mechelen. Naast behandelingen op de wervelkolom interesseert ze zich ook voor oro-faciale pijnen die voortkomen uit het kaakgewricht en mogelijk hoofdpijn, nekpijn of andere klachten kunnen veroorzaken.

Sinds 2014 werkt Céline in de praktijk in Beveren-Leie. Ze is aanwezig op maandagnamiddag, woensdagnamiddag en vrijdagvoormiddag.

CHIROPRACTOR LOUIS VERFAILLIE

Chiropractor Louis Verfaillie is afkomstig uit het West-Vlaamse Izegem. In 2016 rondde hij zijn vijfjarige opleiding af aan de Anglo-European College of Chiropractic te Bournemouth in Engeland en behaalde zo zijn ‘Master of Science in Chiropractic’.

Sinds 2016 werkt Louis in de praktijk in Sint-Niklaas. Hij is aanwezig op dinsdagvoormiddag en vrijdagnamiddag.

CHIROPRACTOR THOMAS BOUCKENOOGHE

Chiropractor Thomas Bouckenooghe is afkomstig uit kortrijk en studeerde aan het Institut Franco – Européen de Chiropraxie te Parijs in Frankrijk. In 2020 behaalde hij zijn ‘master of science in chiropractie’ diploma en studeerde af als ‘Doctor of Chiropractic’.

Sinds 2020 werkt Thomas in de praktijk in Beveren-Leie en in Sint-Niklaas.  Hij is aanwezig in Sint-Niklaas op dinsdag- en donderdagnamiddag en in Beveren-Leie op woensdagnamiddag.

CHIROPRACTOR louise tijtgat

Chiropractor Louise Tijtgat is opgeleid aan de AECC University College te Bournemouth in Engeland. Na een vierjarige opleiding, haalde ze haar ‘Master of Chiropractic’ in 2020. Louise is afkomstig uit Beveren-Leie.

Sinds 2022 werkt Louise in de praktijk in Beveren-Leie. Ze is aanwezig in op maandag en donderdagnamiddag.

CHIROPRACTOR RUBEN DESIMPELE

Chiropractor Ruben Desimpele is zoon en opvolger van Hans. Na het behalen van z’n diploma Wiskunde-Wetenschappen aan de Pleinschool te Kortrijk trok hij naar Parijs om de studies Chiropraxie aan te vangen aan het IFEC (Institut Franco-Européen de Chiropratique). Ruben is afkomstig uit Harelbeke en is geboren te Poole in Engeland.

Sinds 2022 werkt Ruben in Sint-Niklaas en Beveren-Leie. Hij is aanwezig in Sint-Niklaas op Maandagvoormiddag, woensdagnamiddag en vrijdagvoormiddag en in Beveren-Leie op dinsdag, vrijdagnamiddag en zaterdagvoormiddag.

eVELYN

Secretaresse Evelyn Goossens verzorgt het onthaal van de patiënten in Sint-Niklaas. Bij haar kan u terecht voor allerlei praktische vragen.

Sinds 2015 werkt Evelyn in de praktijk van Sint-Niklaas. Ze is aanwezig op maandag, woensdagvoormiddag en vrijdag. 

Sabine

Sabine Verfaillie verzorgt het onthaal van de patiënten in Beveren-Leie. Ze ondersteunt haar man Hans Desimpele bij het runnen van de praktijk. Sabine zorgt voor een warm welkom voor de patiënten en helpt hen bij het maken van afspraken en het beantwoorden van vragen.

Kimberly BlatjikaKimberly Blatjika
19:44 04 Jun 23
Wij werden doorverwezen door de pediater voor onze dochter Aurora, toen ze 4/5 weken oud was huilde ze continue, dit was al van de geboorte maar het werd erger en erger,… bleek een blokkade te zijn ik de nek. Sinds we naar Hans gaan gaat het een stuk beter ! Ze is veel rustiger en kan jaar hoofdje tillen zonder te schreeuwen van de pijn!Nu binnenkort hebben we een 3de afspraak en ikzelf en Aurora kijken er al weer naar uit. Ook zeer vriendelijke balie bediende trouwens! Doe zo verder 😊
Lien CoppensLien Coppens
13:04 05 May 23
Oscar was een zeer onrustige en huilerige baby van bij de start. We wisten niet goed wat er mis was, konden hem niet alleen laten liggen en deed hij amper dutjes overdag met huilbuien en oververmoeidheid tot gevolg.Toen we na onze eerste afspraak thuis kwamen, viel Oscar in slaap en deed hij het geweldig. Hij was een gelukkiger kind, had duidelijk minder moeite met alleen liggen en hij was een pak rustiger en gelukkiger. Toen we na de tweede behandeling merkten dat het terug minder goed ging, kregen we zonder aarzelen een snelle opvolg-afspraak. Topservice en magische handen! Heel blij dat we de stap namen om met onze baby van 6 weken langs te komen.
Philip CornuPhilip Cornu
10:48 27 Apr 23
Zéér vriendelijke mensen te Sint Niklaas en men wordt zéér professioneel geholpen. Chiropraxie is voor mij de ideale oplossing voor mijn probleem en ik kan dit trouwens iedereen aanbevelen. Jong, oud, sporters,….we kunnen hier allemaal terecht 👍👌Topteam!
Roma ChristRoma Christ
06:37 14 Apr 23
Echte vakmannen/vakvrouwen. Vriendelijk en zeer geïnteresseerd in je rugklachten. Ze helpen je tot de laatste puntjes, met oog tot de details. Persoonlijk ben ik zeer goed geholpen door Hans. Ik kan ze alleen maar aanraden aan heel Waasland en omstreken.
Mandy van houteMandy van houte
13:20 12 Apr 23
Zeer professioneel geholpen, onmiddellijk verbetering al na de eerste behandeling. Leuk dat je een mail krijgt met oefeningen die je thuis kunnen verder helpen
Celine VCeline V
11:29 03 Apr 23
Bij Hans gegaan na doorverwijzing van onze kinderarts. Zoonlief was nog maar drie weken oud, maar door de zachte aanpak en de goede opvolging is hij na enkele weken verlost van zijn klachten. Hans weet wat hij doet en doet dit op een dusdanige voorzichtige manier dat je baby de gehele tijd ontspannen is. Wij zijn dankbaar voor zijn kennis en kunde.
eddy smeteddy smet
19:42 27 Sep 22
Altijd geholpen , alles zit daarna op zijn plaats
saban bilicisaban bilici
09:12 23 Feb 22
Onze dochter die ongelofelijk veel last had van krampen, ontroostbaar was en slecht sliep, is na de behandeling van de magische handen van Hans een totaal andere baby. Ze heeft veel minder last van krampen, slaapt beter en is een tevreden baby!Een bekwame chiropractor met liefde en passie voor zijn vak. Top!
anja vervaertanja vervaert
21:57 09 Nov 21
Een aanrader met zeer goed resultaatKent zijn job 👍
Memtj P&PMemtj P&P
08:28 10 May 21
Heel gemakkelijk online reserveren of telefonisch. Na vriendelijk onthaal word je doorverwezen om in hygiënisch een soort pashokje je uit te kleden om daarna onderhanden genomen te worden door uiterst beleefde mensen die hun vak zeker kennen. Ze laten je enkel terug komen wanneer het nodig is. Ik kom heel graag hier mijn nek, rug enz te laten behandelen.
Laura van DaalLaura van Daal
10:26 20 Aug 19
Zeer goede chiropractoren. Kennen hun vak uitstekend. Elk bezoek wandel ik opgelucht en met een pak minder klachten buiten.Hier werd ook gezien dat mijn zoon steunzolen nodig had, waardoor latere klachten aan knieën, heupen of rug vermeden kunnen worden.
js_loader