CHIROPRAXIE DESIMPELE

Maak een Afspraak

Kimberly BlatjikaKimberly Blatjika
19:44 04 Jun 23
Wij werden doorverwezen door de pediater voor onze dochter Aurora, toen ze 4/5 weken oud was huilde ze continue, dit was al van de geboorte maar het werd erger en erger,… bleek een blokkade te zijn ik de nek. Sinds we naar Hans gaan gaat het een stuk beter ! Ze is veel rustiger en kan jaar hoofdje tillen zonder te schreeuwen van de pijn!Nu binnenkort hebben we een 3de afspraak en ikzelf en Aurora kijken er al weer naar uit. Ook zeer vriendelijke balie bediende trouwens! Doe zo verder 😊
Lien CoppensLien Coppens
13:04 05 May 23
Oscar was een zeer onrustige en huilerige baby van bij de start. We wisten niet goed wat er mis was, konden hem niet alleen laten liggen en deed hij amper dutjes overdag met huilbuien en oververmoeidheid tot gevolg.Toen we na onze eerste afspraak thuis kwamen, viel Oscar in slaap en deed hij het geweldig. Hij was een gelukkiger kind, had duidelijk minder moeite met alleen liggen en hij was een pak rustiger en gelukkiger. Toen we na de tweede behandeling merkten dat het terug minder goed ging, kregen we zonder aarzelen een snelle opvolg-afspraak. Topservice en magische handen! Heel blij dat we de stap namen om met onze baby van 6 weken langs te komen.
Philip CornuPhilip Cornu
10:48 27 Apr 23
Zéér vriendelijke mensen te Sint Niklaas en men wordt zéér professioneel geholpen. Chiropraxie is voor mij de ideale oplossing voor mijn probleem en ik kan dit trouwens iedereen aanbevelen. Jong, oud, sporters,….we kunnen hier allemaal terecht 👍👌Topteam!
Roma ChristRoma Christ
06:37 14 Apr 23
Echte vakmannen/vakvrouwen. Vriendelijk en zeer geïnteresseerd in je rugklachten. Ze helpen je tot de laatste puntjes, met oog tot de details. Persoonlijk ben ik zeer goed geholpen door Hans. Ik kan ze alleen maar aanraden aan heel Waasland en omstreken.
Mandy van houteMandy van houte
13:20 12 Apr 23
Zeer professioneel geholpen, onmiddellijk verbetering al na de eerste behandeling. Leuk dat je een mail krijgt met oefeningen die je thuis kunnen verder helpen
Celine VCeline V
11:29 03 Apr 23
Bij Hans gegaan na doorverwijzing van onze kinderarts. Zoonlief was nog maar drie weken oud, maar door de zachte aanpak en de goede opvolging is hij na enkele weken verlost van zijn klachten. Hans weet wat hij doet en doet dit op een dusdanige voorzichtige manier dat je baby de gehele tijd ontspannen is. Wij zijn dankbaar voor zijn kennis en kunde.
eddy smeteddy smet
19:42 27 Sep 22
Altijd geholpen , alles zit daarna op zijn plaats
saban bilicisaban bilici
09:12 23 Feb 22
Onze dochter die ongelofelijk veel last had van krampen, ontroostbaar was en slecht sliep, is na de behandeling van de magische handen van Hans een totaal andere baby. Ze heeft veel minder last van krampen, slaapt beter en is een tevreden baby!Een bekwame chiropractor met liefde en passie voor zijn vak. Top!
anja vervaertanja vervaert
21:57 09 Nov 21
Een aanrader met zeer goed resultaatKent zijn job 👍
Memtj P&PMemtj P&P
08:28 10 May 21
Heel gemakkelijk online reserveren of telefonisch. Na vriendelijk onthaal word je doorverwezen om in hygiënisch een soort pashokje je uit te kleden om daarna onderhanden genomen te worden door uiterst beleefde mensen die hun vak zeker kennen. Ze laten je enkel terug komen wanneer het nodig is. Ik kom heel graag hier mijn nek, rug enz te laten behandelen.
Laura van DaalLaura van Daal
10:26 20 Aug 19
Zeer goede chiropractoren. Kennen hun vak uitstekend. Elk bezoek wandel ik opgelucht en met een pak minder klachten buiten.Hier werd ook gezien dat mijn zoon steunzolen nodig had, waardoor latere klachten aan knieën, heupen of rug vermeden kunnen worden.
js_loader